Bli en bättre pokerspelare med hold ém skolan
Missa inte dessa fantastiska starterbjudanden!

Regler och villkor tillämnpas, spela ansvarsfullt. 18+

Unibet ger $100-pokerbonus till alla nya kunder!

Spela Poker hos Unibet och få €1000 i välkomstbonus!

Betway ger 500% upp till $5000

»» Fler erbjudanden här.

Läs om Unibet bonus
Läs här om Unibet bonus eller den här artikel om Betway bonus.

Den här sidan som listar pokerbonusar skriver också om Unibet bonus.


·Hold em skolan
·Blandade ämnen
·Cashgame
·Money management
·Online poker
·Pokerböcker
·Pokererbjudande
·Pokerturneringar
·Spelmonopol
·Strategi
·Texas holdém regler


WSOP 2008

World Series of Poker är kulmen på den internationella pokersäsongen och WSOP 2008 blir definitivt inget undantag. I år kommer hela 55 WSOP-turneringar spelas på casinot Rio i Las Vegas, Nevada och miljontals dollar kommer att betalas ut i prispengar.Den största höjdpunkten är förstås WSOP Main Event – turneringen som brukar kallas för poker-VM i Sverige. Inköpet i Main Event är 10 000 dollar och spelet är, som det varit ända sedan 1971, No Limit Texas Holdem. Förra året ställde hela 6 358 spelare upp i turneringen och den sammanlagda prispotten var nästan 60 miljoner dollar. Amatörspelaren Jerry Yang från USA vann tävlingen och snodde åt sig åtta av miljonerna. Bästa svensk var Stefan Mattsson som slutade på plats 22 och fick $333,490.

WSOP Main Event spelas 3-16 juli 2008

Main Event 2008 startar 3 juli och finalbordet spelas 16 juli. Men WSOP är ju så mycket mer än Main Event. Pokerspelandet på Rio inleds redan 30 maj och det är inget dåligt första event – VM i pott limit Texas holdem med 10 000 dollar i inköp. Denna turnering är en av tio öppna tävlingar som fått VM-status. De övriga spelformerna där världsmästare kommer att koras är Mixed Holdem (Limit/No Limit), Seven-Card Stud, Heads-Up No Limit Holdem, Limit Holdem, Seven-Card Stud Hi-Lo, Omaha Hi-Lo, H.O.R.S.E., Pot Limit Omaha och så förstås No Limit Holdem (Main Event).  Utöver detta kommer det även anordnas VM för damer och seniorer.

H.O.R.S.E.-turneringen är värd ett speciellt omnämnande. Inköpet i denna tävling är hela 50 000 dollar och enligt många proffs är det den mest prestigefyllda av alla WSOP-turneringar. H.O.R.S.E. är ju inget eget spel utan en kombination av Holdem, Omaha, Razz, Seven-Card Stud och Seven-Card Stud Hi-Lo och det kräver stor skicklighet och pokerkunnande för att vinna. Startfältet är visserligen avsevärt mindre än i Main Event, 2007 ställde 148 spelare upp, men å andra sidan är konkurrensen desto tuffare med idel världsspelare.

Högklassig Poker

Egentligen är det bara en sak som är säker – det kommer att spelas massor av högklassig poker under WSOP 2008. De som inte har möjlighet att vara på plats i Las Vegas kan följa tävlingarna via otaliga websajter som rapporterar direkt och en del av turneringarna streamas dessutom live (eller näst intill) på World Series of Pokers egen hemsida.


Fler artiklar om pokerturneringar
· WSOP 2008
· Så lyckas du i multitable-turneringar
· Svenska framgångar i WSOP
· Hur man spelar Turbo Texas hold'em Sit & Go
· WSOP 2007 – vem blir den historiske segraren?


Publicera artikel · Om holdemskolan.se · Sitemap · Pokerbonus

Den här webbplatsen innehåller annonser och affiliatelänkar.